Obavijest servera - 403

Pri prijavi u Minimax pojavi se obavijest poslužitelja (greška 403) koja ukazuje na problem pri odabiru digitalnog certifikata:

Rješenje: Zatvorite sve prozore preglednika (ne samo kartice), ponovo otvorite preglednik i prijavite se u Minimax ili na stranici gdje se pojavila obavijest poslužitelja 403, istovremeno pritisnete tipke CTRL i F5 kako bi se stranica u pregledniku osvježila – preglednik će ponuditi odabir digitalne potvrde kojom se možete prijaviti u Minimax.

U pregledniku Mozilla Firefox potrebno je osvježiti stranicu gdje se javila obavijest poslužitelja 403 istodobnim pritiskom na CTRL i F5, a zatim zatvorite preglednik Mozilla Firefox (sve prozore, a ne samo karticu), ponovo otvorite preglednik te se prijavite u Minimax.
U primjeru da se još uvijek prikazuje obavijest, još jednom pritisnite CTRL i F5 – ponudit će se odabir digitalne potvrde.

Ako se i nakon gore opisanog postupka još uvijek ne možete prijaviti u Minimax, provjerite imate li u pregledniku namješten digitalni certifikat.

U ovoj uputi