Dnevni utržak - novi modul

S instalacijom nove verzije programa modul dnevnog utrška prebačen je u modul Knjigovodstvo > Knjiženje izlaznih računa i utržaka

U modulu Poslovanje dnevni utržak bit će moguće unositi još do kraja godine, nakon čega će u tom modulu biti moguće unositi i/li uređivati podatke za utrške do 1.1.2021., a unos novih podataka bit će potrebno unositi kroz modul knjigovodstva. Ako knjižite dnevni utržak, predlažemo da do kraja godine podatke nastavite unositi u modulu Poslovanja kako biste podatke od jedne godine imali na jednom mjestu.

U novom modulu je, uz knjiženje dnevnog utrška, moguće knjižiti račune koji su dio utrška, račune izvan utrška, predujmove i porez na potrošnju.

U usporedbi sa "starim" modulom utrška, unos u novom modulu pregledniji je i jednostavniji, a što je najvažnije modul je moguće prilagoditi vlastitim potrebama - definiranjem načina plaćanja, konta knjiženja / preknjiženja, konta prihoda. 

Budući da se prilikom unosa podataka iznosi predlažu sukladno prethodno unesenim ili izmijenjenim podacima, unos je znatno brži čime se smanjuje mogućnost pogreške.

Detaljnije o novom modulu i upute za pojedine funkcionalnosti unutar modula možete pogledati na OVOJ poveznici.

U ovoj uputi