Odabir licence u demo verziji

Tijekom trajanja demo verzije u bilo kojem trenutku tijekom 30 dnevnog razdoblja moguće je odabrati plaćenu licencu za rad u programu.

Odabir licence moguće je napraviti prema sljedećim koracima:

 1. Na stranici www.minimax.hr u gornjem desnom kutu odaberemo Prijava i prijavimo se s korisničkim imenom i lozinkom.
 2. Uz gornji rub stranice tijekom trajanja demo verzije stoji obavijest o broju dana do isteka probnog razdoblja te mogućnost odabira plaćene licence.

  Klikom na zeleni gumb Odaberi licencu program nas preusmjeri na stranicu s popisom licenci za poduzetnike i računovođe gdje biramo željenu licencu.
 3. Na stranici s popisom licenci moguće je odabrati mjesečno ili godišnje plaćanje te poduzetničku ili računovodstvenu licencu ovisno o funkcionalnostima koje su nam potrebne za rad u programu.

  Napomena: za licencu Maksi računovodstvo, koja uključuje sve poslovne i knjigovodstvene funkcionalnosti Minimaxa za vođenje više organizacije, moguće je odabrati samo mjesečni način plaćanja.

  Više o godišnjem načinu plaćanja možete pročitati OVDJE.
 4. Nakon odabira željene licence, na prozoru koji se prikaže možemo aktivirati dodatne funkcionalnosti koje nisu obuhvaćene licencom, odnosno povećati broj istovremenih pristupa.

  Ako želimo da 2 ili više korisnika istovremeno rade u programu, potrebno je povećati broj istovremenih pristupa jer osnovna licenca omogućuje pristup samo jednom korisniku.
  Ovu je funkcionalnost u bilo kojem trenutku moguće i naknadno urediti prema OVOJ uputi.

  Kad definiramo licencu i eventualne dodatne funkcionalnosti, odabir potvrdimo klikom na Potvrdi odabir.

 5. Kao posljednji korak završetka upotrebe probnog razdoblja potrebno je definirati želite li da se podaci s organizacije na kojoj ste radili u demo verziji zadrže i da nastavite s radom ili, ako ste podatke unosili testno, da se isti izbrišu i da počnete na novo.
 6. Odabirom opcije te klikom na Naprijed završava se upotreba probnog razdoblja i u sustavu se evidentira odabrana licenca koja se fakturira početkom sljedećeg mjeseca za prethodni mjesec. 

U slučaju da trebate pomoć oko odabira licence, možete nas kontaktirati na +38515559773 ili na info@seyfor.hr.

U ovoj uputi