Računovodstveni servis dodaje i uređuje licencu za jednu od svojih organizacija

Ako imate licencu Maksi računovodstvo kao računovodstveni servis možete dodati podlicencu za jednu od organizacija koje koristite kako bi djelatnici tih organizacija mogli i sami raditi u toj organizaciji sukladno funkcionalnostima koje sadrži pojedina licenca.

Pod Moj profil  > Licence moguće je uređivati licence organizacije. 

Klikom na Uređivanje licenci odaberete da želite uređivati licencu za organizaciju te iz padajućeg izbornika odredite organizaciju za koju želite dodati ili urediti licencu. 

Klikom na Naprijed odaberete jednu od licenci za tu organizaciju klikom na Odaberi licencu.


Jedan pristup do organizacije korisnik dobije odabirom same licence, a ako će više korisnika istovremeno raditi u toj organizaciji, onda je potrebno označiti kvadratić pored Broj istovremenih pristupa i povećati broj pristupa za onoliko korisnika koliko će pristupati organizaciji. Odabir spremite klikom na Ažuriraj licencu

Nakon toga je potrebno dodati korisnika koji će pristupati do te organizacije s odabranom licencom. Na Moj profil > Korisnici klikom na Dodaj korisnika odaberemo Dodaj poduzetnika i Naprijed.

Zatim pod Osobni podaci upišemo Ime i prezime i e-poštu poduzetnika. 

Klikom na Naprijed odaberemo organizaciju kojoj će poduzetnik pristupati s podlicencom. 


Na sljedećem koraku program nudi opciju dodavanja licence. Ako smo prethodno odabrali licencu za tu organizaciju, u tom slučaju jedan korisnik ima pristup organizaciji i potrebno je kliknuti licencu ću dodati kasnije kako bi poduzetnik bio povezan s tom organizacijom.

Klikom na Povećaj broj licenci možemo povećati broj istovremenih pristupa za druge korisnike te organizacije.


Klikom na Pošalji korisniku će se poslati link na mail s pozivom za pristup toj organizaciji.

Ako se korisnik nije prethodno registrirao, potrebno je da se registrira kao Novi korisnik klikom na NOVI KORISNIK? OTVORITE RAČUN prema OVOJ uputi.


U ovoj uputi