Pregledi u zalihama

U modulu Zalihe možemo pregledavati zalihe po analitikama, strankama, artiklima, skladištima, kontima i robnim grupama.

U izborniku Poslovanje > Zalihe > odaberemo Pregledi gdje možemo pregledati zbrojne podatke u Zalihama.

  • Po analitikama
  • Po strankama
  • Po artiklima
  • Po skladištima
  • Po kontima
  • Po robnim grupama

Podaci koji se prikažu odabirom pojedinog pregleda prikazuju se zbrojno, a klikom na naziv moguće je detaljnije pregledati podatke.

Podaci dobiveni na pojedinom pregledu mogu se izvoziti u Excel tablicu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu.

Pregled po analitikama

Pregled po analitikama prikazuje podatke grupirane po analitikama, dodatno je moguće filtrirati podatke po strankama, datumu, artiklima i robnoj grupi.

Pregled po strankama

Pregled po strankama prikazuje podatke grupirane po strankama, a dodatno se mogu filtrirati podaci po artiklu, datumu, analitici i robnoj grupi.

Pregledi po artiklima

Pregled po artiklima prikazuje podatke grupirane po artiklima, a dodatno se mogu filtrirati podaci po strankama, datumu, analitici, robnoj grupi, skladištu i načinu vođenja artikala.

Za artikle za koje je odabrano samo vrijednosno vođenje uključivanjem kvačice na polju Prikaži stvarne artikle i i klikom na Nađi prikažu se stvarno zaprimljeni artikli.

Pregled po skladištima

Pregled po skladištima prikazuje podatke grupirane po skladištima, a podaci se dodatno mogu filtrirati po artiklima, strankama, analitikama i datumu.

Pregled po kontima

Pregled po kontima prikazuje podatke grupirane po kontima, a dodatno se mogu filtrirati podaci po artiklima, strankama, analitikama, datumu i robnim grupama.

Pregledi po robnim grupama

Pregled po robnim grupama prikazuje podatke grupirane po robnim grupama, a dodatno je moguće filtrirati podatke po datumu, stranci i analitici.

U ovoj uputi