Promjena licence s Mini Računovodstvo na Maksi Računovodstvo

Za razliku od „Mini Računovodstva“ paket „Maksi Računovodstvo“ omogućuje vođenje neograničenog broja organizacija.

Promjena licence s Mini Računovodstvo na Maksi Računovodstvo

  1. Prvo trebamo ukloniti postojeću licencu za Mini računovodstvo. Na ulaznoj stranici odaberemo izbornik Moj profil  i zatim Licence. Klikom na polje Trenutačne licence kod licence Mini računovodstvo, kliknemo na ikonu križića i zatim tipku Briši. Time smo obrisali licencu.
  2. Zatim kliknemo na tipku Uređivanje licenci, odaberemo opciju „Želim uređivati licencu za računovodstveni servis“ (vođenje više organizacija) i nastavimo na sljedeći korak. 
  3. Na sljedećem koraku ponudi nam se odabir licenci, odaberemo paket, ukoliko je potrebno uredimo broj istovremenih pristupa i nastavimo s potvrdom odabira.
  4. Klikom na tipku „Potvrdi odabir“ promijeni se tj. aktivira odabrani paket.
     

Unos dodatnih korisnika i određivanje prava

U ulaznoj stranici kliknemo na izbornik Moj profil >  i na polje Korisnici. Na mjestu gdje smo dodani kao suradnik zapis maknemo te tipkom Dodaj korisnika pozovemo sebe kao novog korisnika sa statusom „računovođa“.

Možemo unijeti proizvoljan broj korisnika, a istovremeno će organizaciji pristupati toliko korisnika koliko imamo licenci.

Svakom korisniku odredimo koje funkcionalnosti odrađuje (unosi, uređuje, briše), koje može samo pregledava i kojima uopće ne smije pristupati.

Na popisu svakog korisnika navedene su sve funkcionalnosti programa, ali će korisnik biti ograničen sa odabranim paketom.

U ovoj uputi