Postavke preglednika

Articles

Postavke preglednika Mozilla Firefox
Minimax je moguće koristiti u različitim preglednicima pri čemu je za svaki potrebno unijeti određene postavke. U ovoj su uputi dostupne postavke za korištenje Minimaxa u pregledniku Mozilla Firefox.
Postavke preglednika Google Chrome
Minimax je moguće koristiti u različitim preglednicima pri čemu je za svaki potrebno unijeti određene postavke. U ovoj su uputi dostupne postavke za korištenje Minimaxa u pregledniku Google Chrome.
Postavke preglednika Internet Explorer
Minimax je moguće koristiti u različitim preglednicima pri čemu je za svaki potrebno unijeti određene postavke. U ovoj su uputi postavke za korištenje programa u pregledniku Internet Explorer.
Kompatibilni prikaz u pregledniku Internet Explorer
U slučaju problema s padajućim izbornicima u pregledniku Internet Explorer (ver. 10) potrebno je isključiti kompatibilni prikaz za Internet stranicu Minimax.hr.
Minimaxu možete pristupiti čak i ako web stranica www.minimax.hr nije dostupna
Ako se u Internet pregledniku pojavi poruka da Internet stranica nije dostupna u Minimax možete neometano ući upisivanjem poveznice u alatnu traku.
Obavijest servera - 403
Ako se prilikom prijave u program javi greška 403, ona ukazuje na problem pri odabiru digitalnog certifikata. Potrebno je osvježiti stranicu.
Prilikom prijave program se otvara u smanjenom prozoru
Prilikom prijave program se otvara u smanjenom prozoru
Rješavanje problema kod prijave u Minimax u Chromeu
Ako se kod prijave u Minimax preko Google Chromea javi greška poslužitelja, moguće je privremeno prilagoditi postavke preglednika Google Chrome i omogućiti prijavu.
Uređivanje Pop-up blockera
Kako onemogućiti, odnosno urediti pop up prozore za neometano korištenje Minimaxa. Upute s priloženim slikama za preglednike Internet Explorer, Google Chrome i Mozzila Firefox.