Rad u više kartica / tabova

U programu je unutar jedne organizacije moguće raditi u više kartica / tabova. Rad u više kartica na različitim organizacijama nije moguć.

Ako u programu radite u jednoj organizaciji na jednoj kartici i u novoj kartici otvorite Minimax, program će Vas upozoriti da ste već prijavljeni u organizaciju i koju te ćete imati mogućnost odjaviti se.

Klikom na gumb Odjavi se program će prikazati upozorenje za odjavu iz organizacije. 

Klikom na U redu pokrenut će se odjava iz organizacije koja je u otvorena u drugoj kartici i bit ćete preusmjereni na početnu stranicu Minimaxa. Time se smanjuje mogućnost pogrešnog unosa podataka u organizacijama.

Ukoliko se vratite u prethodnu karticu iz koje ste se u drugoj kartici odjavili, program će prikazati obavijest o isteku sesije i preusmjerenju na početnu stranicu.Ako otvorite Minimax u drugoj kartici u kojoj želite raditi na drugoj organizaciji, a ne odjavite se klikom na Odjavi se, nego odaberete drugu organizaciju, prikazat će se obavijest za potvrdu ''zamjene'' organizacija.

Napomena:
Ako u drugoj kartici Minimax otvorite preko stranice minimax.hr i otvorite istu organizaciju koja je otvorena u prvoj kartici, program će u tom primjeru prikazati obavijest o isteku sesije.

Kako se ta obavijest ne bi prikazala, rad u više tabova moguće je pokrenuti na 3 načina:

  • u drugu karticu  kopirati link iz prethodne kartice,
  • otvoriti drugi modul unutar iste organizacije klikom na desni klik miša > otvori vezu u novoj kartici,
  • klikom na ikonu otvori u novoj kartici  u nekom od modula
U ovoj uputi