Kako početi

Osnovne postavke

Na ulaznoj stranici programa Minimax možemo pregledavati organizacije, otvoriti nove, vidjeti organizacije kojima nemamo pristup i organizacije koje su arhivirane. U polju statistika možemo pregledavati grafikone prometa organizacije. Na početnoj stranici također uređujemo korisnički račun, čitamo sistemske poruke od Minimaxovih administratora i odgovore na pitanja postavljena kroz zahtjev za pomoć te imamo direktnu vezu do uputa za korištenje programa.

Sigurnost i prijava u program

U Minimax se možemo prijaviti na tri načina koji osiguravaju visoku sigurnost naših podataka. Prijava korisničkim imenom i lozinkom predstavlja najnižu razinu sigurnosti. U provjeri u 2 koraka program, osim lozinke, zahtijeva i unos jednokratnog koda koji se prima putem SMS-a. Za najveću razinu sigurnosti prilikom prijave u Minimax mogu se koristiti digitalni certifikati.

Postavke preglednika i ispisa

Budući da se u Minimax prijavljujemo online, potrebno je prilagoditi postavke u pojedinim preglednicima za optimalan rad. Podržani preglednici su Google Chrome, Mozilla Firefox i Internet Explorer 11. Za ispravan ispis dokumenata važno je da u postavkama ispisa označite stvarnu veličinu dokumenata.

Uvozi podataka iz drugih organizacija

U Minimax možemo uvoziti podatke preko XML datoteka i preko CSV datoteka (koje uobičajeno uređujemo u Excel programu). Prijenos podataka također se može napraviti preko XML datoteke ili preko API-ja.

Nova organizacija

Kad otvorimo novu organizaciju, potrebno je urediti početne postavke kako bismo dalje neometano koristili program.

Korisnička podrška

Kada imamo pitanja o radu s programom, šaljemo zahtjev za pomoć u okviru programa. Na zahtjeve za pomoć koji su poslani do 16 sati odgovori se unutar istog radnog dana. Besplatna pomoć odnosi se na korištenje programa i ne uključuje pravne i poslovne savjete.