Pregledi i zbrojevi

Articles

Izlazni računi - pregled poslovanja s grafikonima
Za jednostavniji pregled određenih statistika u izlaznim računima možemo odabrati pregled prema grafikonima. U Minimaxu se grafikoni automatski formiraju.
Kako mogu vidjeti pregled knjižnih odobrenja na izlaznim računima?
Ako želimo napraviti pregled knjižnih odobrenja, u Minimaxu to možemo napraviti unutar izbornika izlazni računi tako da poredamo prihode uzlaznim redoslijedom.
Gdje mogu pronaći dokumente iz prijašnjih poslovnih godina?
Račune iz prošlih godina moguće je pronaći na naprednoj pretrazi, bitno je jedino da smo račune i u prošlim godinama izdavali u Minimaxu
Prikaz statusa plaćanja na izlaznim i ulaznim računima
Status plaćanja može se provjeriti na pregledu svih računa, ako želimo promijeniti status plaćanja određenom računu, to u Minimaxu možemo tako da upišemo izno koji je plaćen.
Zašto ne vidimo sve račune na osnovnom prikazu?
Ako na osnovnom prikazu ne možemo pronaći sve račune, to možemo napraviti preko napredne pretrage izlaznih ili ulaznih računa.
Pregled po analitikama u izlaznim računima
Ako želimo svakom izlaznom računu ili retku računa dodati mjesto troškova to se u Minimaxu može napraviti preko odabira analitike.
Pregled po artiklima u izlaznim računima
Ako želimo vidjeti zaradu po pojedinom artiklu kroz godinu, u Minimaxu to možemo napraviti na Zbrojevi po artiklima.
Pregled po kupcima
Ako želimo vidjeti zaradu po svakom kupcu, to u Minimaxu možemo vidjeti na Zbrojevi po kupcima unutar izbornika izlazni računi.
Pregled po načinima plaćanja i blagajnicima
Pregledi po načinima plaćanja i blagajnicima pregledi su pojedinih načina plaćanja i blagajnika određenih na gotovinskim izdanim računima. Pregled po načinima plaćanja U modulu Poslovanje > Izlazni računi  odaberemo Pregledi > ...
Pregled po državama stranaka
Pregled po državama stranaka pregled je svih država stranaka koje su odabrane na izlaznim računima sa zbirnim podatkom o vrijednosti za svaku državu u tekućoj poslovnoj godini. Pregled možemo dodatno ograničiti s više kriterija: drž...