Upozorenje kod udruživanja naloga: "Među odabranim nalozima je i zbirni nalog"

Kad se kod udruživanja naloga s istim ŽR prikaže donje upozorenje, koje spriječava udruživanje, znači da smo htjeli udružiti nalog koji je već bio udružen u zbirni nalog.


Uklonimo ih s popisa (u polju Svrha uplate takvi nalozi imaju upisano "Zbirni nalog") i preostale izabrane naloge moći ćemo udružiti.

U ovoj uputi